Sepsi câștigă pe teren propriu. Rapid rămâne fără victorie în play-off

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-2 (3-1), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Rapid a deschis scorul prin Claudiu Petrila (17), după un contraatac, dar gazdele au punctat de trei ori în prima repriză. Atacantul croat Gabriel Debeljuh a reuşit o dublă (21, 39), iar nord-macedoneanul Isnik Alimi a punctat chiar înainte de pauză (45+1).

Oaspeţii au avut un penalty, acordat pentru un henţ al lui Denis Renţa, dar kosovarul Albion Rrahmani a ratat, şutul său modest fiind apărat de portarul Roland Niczuly (54). Este pentru a doua etapă consecutiv când Rrahmani ratează un penalty, după ce a făcut-o şi cu CFR Cluj (2-3).

În cele din urmă, Rapid a reuşit să mai înscrie o dată, prin sârbul Borisav Burmaz (63).

Sepsi OSK a mai marcat o dată, prin croatul Adnan Aganovic (90+4), dar reuşita sa a fost anulată de VAR pentru un fault comis de Florin Ştefan la Răzvan Onea.

Rapid rămâne fără victorie în play-off şi va încheia pe ultimul loc (şase).Sepsi OSK a bifat a treia sa victorie în play-off.

În sezonul regulat, ambele meciuri direct au fost egale (0-0), iar în play-off, Sepsi s-a impus cu 1-0 la Bucureşti şi cu 3-2 acasă.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Rapid Bucureşti 3-2 (3-1), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe Au marcat: Gabriel Debeljuh (21, 39), Isnik Alimi (45+1), respectiv Claudiu Petrila (17), Borisav Burmaz (63). Albion Rrahmani (Rapid) a ratat un penalty în min. 54 (a apărat Roland Niczuly).

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti), Mihăiţă Necula (Bucureşti); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti) Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitru asistent video: Daniel Mitruţi (Craiova)

Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite